Tableau Consulting

Onze consultants geven deskundig advies in alle aspecten van Tableau. Van de ontwikkeling van dashboarden die de verhalen achter de data vertellen, tot het deployment van de Tableau server, waarbij dashboards kunnen worden gedeeld met een hele organisatie. Blijf niet in het duister in dit decennium aan big data en leg de echte waarde van uw bedrijf vast.

Tableau Training

Bij Captic geloven we erin om de gegevens in handen te brengen van de zakelijke gebruikers die er het meeste baat bij hebben. Daarom kiezen we voor Tableau, omdat het werkt zoals mensen denken. Onze mensen verlangen ernaar hun kennis van Tableau met u te delen. Op die manier kunt u uw data begrijpen en ermee communiceren, zonder computerwetenschapper te zijn. We bieden zowel beginners- als gevorderde trainingen.

Tableau Licenties

Wij zijn een verkoper van Tableau en begeleiden u op uw reis vanaf uw eerste licentie voor Tableau tot Tableau wordt uitgerold voor uw hele bedrijf. We staan in nauw contact met Tableau om u een licentiemodel te garanderen met minimale kosten en optimale resultaten.

Technologiën

Tableau Software

Analyseer big data, alle data kan geslecteerd worden in enkele minuten met intuïtieve drag and drop-software. Iedereen kan data visualiseren met Tableau. Geen codering, alleen inzichten.

Captic is de go-to-partner om Tableau in uw bedrijf te implementeren.

Google Cloud Platform

Gebruik de infrastructuur waarop Google is gebouwd! Veilig, schaalbaar en de beste value-for-money cloudprovider in de sector.

Lanceer je bedrijf in de wereld van cloud computing, geholpen door de experts van Captic.

Tableau overzicht