Contacteer ons nu om je server te upgraden

 

Bij Tableau luisteren ze altijd naar hun klanten en nemen ze feedback op in hun producten. Een van de meest verwachte feature-aanvragen komt met Tableau 10.5: Tableau Server is nu beschikbaar op Linux!

Dezelfde Tableau-server die u kent en waardeert, nu op het besturingssysteem van uw keuze. Integreer en optimaliseer uw huidige processen en workflows om uw interne infrastructuur optimaal te benutten. Installeer op een van de ondersteunde distributies (RHEL 7, CentOS 7, Oracle Linux of Ubuntu 16.04 LTS) en kies de authenticatiemethode die logisch is voor uw organisatie. Met Tableau Server op Linux kun je het aantal achtergrond werkers, VizQL, en applicatieservers veranderen zonder een herstart te vereisen. En vergeet niet dat je toegang hebt tot je favoriete Linux-tools – denk aan Bash en Yum.

Een ander groot voordeel is dat Linux gratis en open-source is. Dit betekent dat u gemakkelijk kosten kunt besparen bij het overschakelen naar Linux. U hoeft dus geen geld uit te geven aan een Windows Server-licentie voor uw machines. Het uurtarief van een Windows Server 2012 R2 (16 vCPU’s, 60GB geheugen) op het Google Cloud Platform is $ 1,175. Een Ubuntu 16.04 LTS (16 vCPUs, 60GB geheugen) machine kost slechts $ 0.533 per uur, dit is een kostenvermindering van 54.64%!